Skal du give en gave til en rigtig fodboldfan? Vi har samlet gaveidéer til ægte fodboldentusiaster, og vi prøver at finde frem til den perfekte fodboldgave til ham, som elsker fodbold.

Mange er vilde med fodbold. Er det en rigtig fodboldfan, har personen ofte allerede favoritholdets trøje hjemme i skabet, som bliver hevet frem, når der kommer fodbold i fjernsynet. Men en rigtig fodboldnørd kan sagtens få en fodboldgave alligevel. Læs med her og få inspiration til, hvad du kan give i gave.

Til den rolige fodboldnørd

Biografi

Mange tidligere fodboldspillere og trænere er begyndt at skrive biografier, når deres karriere er slut. De fleste fodboldnørder har oftest selv drømt om enten at være professionel fodboldspiller eller træner. Det er derfor sjovt at høre om deres liv, hvis man er en rigtig fodboldentusiast. Mange topspillere lever oftest et meget excentrisk liv, hvor der virkelig er fart på. De tjener uanede mængder af penge, køber dyre biler og fortæller om ting bag kulisserne.

Du skal dog lige huske på, at en fodboldnørd ofte har et hold, de holder med. Med det følger også et mindre had til rivaliserende klubber. Undersøg derfor, hvilke hold eller spillere gavemodtageren holder med.

Konsolspil

En rigtig fodboldfan, specielt de yngre, nyder også at spille med sine favoritspillere på sin konsol. Det er en sjov måde at lære spillerne at kende på, og der er også masser af konkurrence i det, når man spiller det med vennerne. Det er specielt FIFA og Pro Evolution Soccer, der er de mest populære spil.

Til den aktive fodboldfan

Bordfodbold

Mandehørm for alle pengene. Man kan få timevis til at gå med at spille bordfodbold. Det kan spilles med venner, familie – ja alle faktisk. Det kræver dog, at personen, du giver gaven til, har pladsen til det. Du kan dog finde borde i alle størrelser, og priserne kan være alt fra 200,- til 10.000,-.

Træningstøj

Mange fodboldnørder spiller også selv fodbold, og gør man det, har man ofte brug for nyt fodboldtøj. I Danmark er vejret og baneforholdene ikke altid i top, og det kan derfor slide hårdt på ens fodboldtøj. Det behøver ikke at være en trøje med personens favorithold. Når man træner, er det oftest bedst bare med noget almindeligt. Så kan klubtrøjerne bruges, når man skal se fodbold i fjernsynet eller på en bar.

Til fodboldentusiasten, der vil opleve

Har fodboldnørden, du skal give gaven til, et brændende ønske om at opleve fodbolden på tætteste hold? For mange går en drøm i opfyldelse, når man står på et stort stadion og synger med på sangene, man ellers kun hører i fjernsynet. Det er dog én af de dyrere oplevelser, specielt hvis det er i udlandet. Tilmed er det oftest ikke nok bare at købe en enkelt billet.

Det kræver en del planlægning, hvis man skal rejse ud af landet for at opleve ens yndlingshold. Mange hjemmesider har dog færdiglavede pakkerejser, som du med fordel kan kigge på. Det vil dog altid være billigere at planlægge rejsen selv. Men det kræver altså noget. Ellers er det en perfekt fodboldgave og julegave til den, som elsker fodbold.

Der er dog også gode fodboldkampe her i Danmark og mange spændende opgør. Kan du få billetter til et lokalt derby eller lignende, vil det uden tvivl også være en god gave.