Leder du efter en god værtindegave, så har vi her samlet de bedste gaveidéer til næste gang, du skal give en. Det er altid en god idé at give en værtindegave, da det skaber rigtig god stemning. Desuden har værtinden højst sandsynligt gjort rent og lignende, for at det hele er klar til gæsterne. Fortjener man så ikke en lille værtindegave? Jo – og vi giver dig inspiration til, hvad du skal give hende.

Den klassiske værtindegave

Sætter værtinden, du skal besøge, pris på ord som tradition, gode manér og god, klassisk stil? Så er en af de følgende gaver nok noget for hende. Med den klassiske gave går man sjældent galt i byen.

Blomster
Blomster er det, man kalder “en sikker vinder”. Blomster er nærmest kun en dårlig idé, hvis din værtinde ejer en blomsterbutik. De fleste hjem kan altid klare lige én buket ekstra, og det er generelt bare en god gave til hende.

Vin
En god flaske vin, går man heller ikke galt i byen med. Husk at købe en god en, og ikke bare den på tilbud i det lokale supermarked. Alt afhængigt af, hvad aftenens aktiviteter er, og hvor mange I er, kan det være en god idé at give to vine. Hvem ved, måske vil værtinden åbne en vin på aftenen?

Chokolade
En god plade chokolade er også en god værtindegave. Med denne værtindegave er det dog ikke sikkert, at det er noget, der bliver åbnet på dagen. Det kan godt ske, at den bliver gemt til efter oprydning dagen efter.

Den sjove værtindegave

#Upassende
Upassende er et sjovt selskabsspil, hvor det handler om at færdiggøre nogle ufærdige sætninger, som står på de forskellige kort. Du skal eksempelvis sætte et ord ind i sætningen: ”En perfekt partner skal have intelligens, humor og ______”. Her skal du så vælge, hvilke sjove ord du kan sætte ind, med de kort, du har på hånden. Måske har du et kort, hvor der står ”svenskerhår”, ”diarré” eller noget helt tredje. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis sætningen ender med at blive lidt upassende.

Læs mere om spillet her.

Reindeer Poo in a Box
Skal du til et selskab op til julen, er denne gave meget sjov og anderledes. Med ”Reindeer Poo in a Box” kan man nemlig selv vokse sit eget juletræ. Man får ganske enkelt en boks med afføring fra et rensdyr, og så planter man bare nogle frø deri. Afføring er dog efter en behandling lugtfri, så man kan sagtens have den til at stå indenfor. Når træet bliver for stort til at have inde, kan din værtinde plante det udenfor og se det blive til et flot juletræ en dag.

Læs mere om denne specielle gave her.

Blomster på dåse
Dette er en anderledes og sjov version af den klassiske værtindegave, blomster. Med blomster på dåse skal man nemlig selv vokse blomsten. En værtinde får ofte blomster som gave, og huset kan blive helt fyldt op med blomster efter en dag, man har haft gæster. Får man derimod blomsterne på dåse, kan man selv bestemme, hvornår de skal frem. Så faktisk er denne værtindegave ikke kun sjov og anderledes, men også ret praktisk. Se her, hvilke varianter du kan købe.

Det vigtigste er bare, at du finder på et eller andet at give. Mange af vores forslag kan variere både i størrelse og pris. Derfor håber vi, at du med denne artikel er blevet inspireret til at finde den perfekte værtindegave. God jagt!