Mangler du idéer til en pakkekalender til ham? Vi ved godt, at det nogle gange kan være svært at finde en god gave til en mand. Derfor bliver det også endnu sværere, hvis du har sat dig for at lave en pakkekalender til ham. Vi har samlet en masse idéer, der kan gøre det lettere for dig, som vil lave en pakkekalender til en mand. Vi håber, at vores idéer kan hjælpe og inspirere dig til at få lavet den perfekte pakkekalender.

Synes du ikke helt, at du har råd til en pakkekalender, så kan du også vælge at lave en adventskalender til ham. Du behøver derfor heller ikke at være lige så kreativ, da du kun skal finde på ideer til fire gaver.

Vælger du derimod at lave en hel pakkekalender med 24 gaver, så husk, at ikke alle gaver behøver at være lige store.

Praktiske ting

Praktiske ting er altid gode at få i en pakkekalender. Det er ikke så personligt, men det er jo noget, man skal bruge alligevel. Alle gaver, du giver, kan ikke være lige fantastiske og specielle, så vær ikke bange for at give et par praktiske.

Forslag:

Deodorant
Tandbørste
Tandpasta
Barberskum
Øl- og vinoplukker
Kaffekop (med sjov skrift/juletema)
Grillhandske
Pizzaslicer

Til den søde tand

December måned er den perfekte måned at spise lidt sødt. Det er også nemt nok at finde nogle forskellige søde sager at putte i pakkekalenderen. Giver du det til en mand, du bor med, kan det jo være, at du får lov til at smage. Er du rigtig kreativ, kan du selv gå i køkkenet og bage nogle pebernødder eller lave andre hjemmelavede julegodter. Under denne kategori kan man også tilføje drikkevarer. En juleøl går du aldrig galt i byen med.

Forslag:

Chokoladebar
Hjemmebagte pebernødder
Juleslik
Juleøl (gerne en specialøl)
Sodavand
Fransk nougat
Te og kaffe

Underholdning

Mange mænd elsker små gadgets, spil, billetter til fodbold og lignende. Specielt i en mørk vintermåned er det dejligt at have noget at give sig til, når man kommer hjem fra skole eller arbejde. Du kan også vælge en oplevelse, som du selv kan tage med på.

Forslag:

En måneds abonnement til HBO eller Netflix
Minibrætspil
Skrabelod
Billet til standup/fodbold/biograf/koncert
Et spil til telefonen (gavekort til Google Play butik eller App store)
Minihøjtaler
Gavekort til en kaffe på lokal café

Hjemmelavet

De hjemmelavede gaver er ofte de bedste at få i sin pakkekalender (og også de billigste). Disse bliver med høj sandsynlighed højdepunktet i din kalendergave til ham. Hvis det er til en kæreste, kan du blandt andet lave gavekort til alt mellem madlavning og massage. Kan du strikke, er et halstørklæde også en ret god idé til den tid af året. Hvis ikke du kan strikke, så kan du jo bruge noget af november på at øve dig. Mulighederne er mange, så vi har samlet vores bedste forslag nedenfor.

Forslag:

Gavekort til massage
Gavekort til madlavning (eksempelvis morgenmad på sengen)
Personlige kuponer (eksempelvis klippekort med fem kram)
En hjemmebiograf billet (med popcorn)

Gode tips

Har du bestemt dig for, at pakkekalenderen er noget, du gerne vil i gang med, har vi her samlet lidt ekstra råd, som du kan tage med på vejen:

Køb gaverne i god tid.
Kig i butikker som IKEA, TIGER og Søstrene Grene – de har mange billige ting.
Tænk på, hvad manden du giver gaverne til vil blive glad for – alle er forskellige.
Lav meget gerne noget selv – det gør det mere personligt.