Det kan være svært for en mand at lave en pakkekalender til en kvinde. Det er jo ikke helt de samme småting, mænd og kvinder kan lide. Eller måske skal du lave en pakkekalender til din datter, men mangler inspiration. Der er brug for at tænke kreativt, hvis du skal lave en god pakkekalender. Vi hjælper dig på vej og giver dig inspiration til gode kalendergaver til hende.

Hjemmelavede

Er det din kæreste eller kone, du skal give en pakkekalender til, er der masser af gode hjemmelavede, personlige gaver du kan give.

Et sikkert hit er en halv times massage eller noget lignende. Dagen før kan du eksempelvis give en massageolie, så du på den måde får spredt gaverne ud over flere dage. Af disse hjemmelavede, personlige gaver, er det kun fantasien, der sætter grænser. Bare giv hende noget, du ved, hun vil sætte pris på.

Det kunne også være noget praktisk, du kan give hende. Eksempelvis kan du give hende et gavekort på en rengøring af badeværelset. Det kan også være et gavekort til en god hjemmelavet middag.

Er du en ægte romantiker, kan du skrive et lille digt, som din kæreste eller kone kan læse, inden hun tager på arbejde. Dine gaver behøver jo ikke nødvendigvis at koste noget, de skal bare sprede glæde.

Er hun typen, som elsker at gå en tur, så giv hende et gavekort til dette sammen med dig. Du kan eventuelt inkludere en kop kaffe i denne gave til turen.

Småting til hjemmet

En god idé er en tur i Søstrene Grene, selvom du måske ikke er meget for det, hvis du er en mand. Der er masser af småting man kan erhverve sig for ikke ret mange penge. Det er i hvert fald en god idé, hvis du mangler at fylde nogle dage ud i pakkekalenderen. I Søstrene Grene kan du eksempelvis købe nogle duftlys, en kop med et lille budskab, cremer, hyggesokker, julepynt og alt muligt andet. Bare køb noget, du tænker, at alle kan bruge, så går det næppe helt galt.

Køb en hel pakkekalender

Det kan ske for nogen, at man ikke rigtig har tid, eller ikke føler man kan finde på nok gaver til at lave sin helt egen pakkekalender. Der er dog hjælp at hente mange steder, så fortvivl ikke.

Specielt når vi snakker plejeprodukter, er det svært som mand at vide, hvad man skal købe. Der er heldigvis nogle færdiglavede pakkekalendere, der indeholder netop dette. Matas har eksempelvis lavet en luksus-pakkekalender, hvor der er alt inden for personlig pleje. Du kan bestille denne pakkekalender til hende her.

Vil du hellere give lidt af hvert, kan man også få pakkekalendere, der indeholder alt muligt forskelligt. Der er eksempelvis chokolade, lys, shampoo, brændte mandler, og alt muligt andet i. En sådan kalender kan bestilles her.

Det virker måske en anelse upersonligt at give en færdiggjort pakkekalender, men det er bare dejligt nemt, og de indeholder en masse gode ting. Et godt råd er at lave en par ekstra hjemmelavede gaver. Du kan eksempelvis give hende et gavekort nogle aftenener, som er på en halv times massage, eller en anden personlig gave som tidligere nævnt. På den måde bliver det mere personligt – noget hun helt sikker vil sætte pris på.

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig og givet dig inspiration, så du kan komme i gang med at få købt ind. Husk, at det altid er tanken, der tæller, så hvis bare du gør noget ud af det, så skal hun nok blive glad for det.