Overvejer du at give en romantisk gave til den, du holder af? Vi har samlet gaveidéer til hyggelige oplevelser, du kan give din partner. Oplevelsesgaver er blevet et hit, og vi følger selvfølgelig med trenden. Der er masser af gode oplevelsesgaver, du kan give til din kæreste.

Madkursus

Det er altid romantisk at spise en god middag med sin partner. Man kan gøre det på mange forskellige måder, og det handler blot om at vælge den oplevelse, man synes mest om.
Et madkursus er en virkelig sjov gave at give, og hvis man ikke har prøvet det før, så er det bare med at komme af sted. Det er noget helt andet end at lave mad sammen derhjemme. Man kommer blandt andet til at beskæftige sig med helt nye råvarer, og der er ofte mange andre par, som er meget imødekommende. Man kan komme på madkursus rigtig mange steder, og det koster ikke nødvendigvis ret meget. Prøv gerne at springe ud i madlavning, som hverken dig eller din partner har prøvet at lave før.

 

Kro- eller hotelophold

En gang imellem er det også rart at komme lidt hjemmefra. Et lille kro- eller hotelophold er den perfekte gave til kæresten. Tag et sted hen, som tilbyder det, du tænker, din partner mest trænger til. Har din partner lyst til, at der skal ske en masse, er et hotelophold i en storby en god idé. Handler det om, at der skal ro på og være tid til afslapning, så kan et lækkert kroophold i provinsen gøre det. Det er altid romantisk at tage på tur sammen, og selvom det er en klassiker, så er det en sikker idé til en romantisk gave.

 

Koncert

Giv din kæreste en koncertbillet, tag ham eller hende i hånden og tag af sted. At gå til koncert er en virkelig god paroplevelse, og det giver jer en god mulighed for en aften ude. Tænk på din kæreste først, så du ikke bare køber billet til noget musik, du selv kan lide. Måske er I så heldige, at I kan lide den samme slags musik. Ellers vil et godt råd være at prøve at tage til koncert med et band, I ikke kender. Hvem ved, måske bliver det jeres nye yndlingsband? Det kan i hvert fald være en meget romantisk oplevelse at kunne dele noget af den samme musik. Koncertbilletten kan eventuelt kombineres med en middag.

 

Virtual reality

Selvom det måske er en smule nørdet, og du tænker, det mest er henvendt til drenge eller mænd, så skal Virtual Reality virkelig overvejes. Det er en vanvittig spændende oplevelse, og I får eksempelvis mulighed for at svømme med hajer, være i krig, flyve rundt som en fugl og lignende. Der er ikke rigtig mange forskellige muligheder.

 

En gåtur

En gåtur kan sagtens gøres til en god og romantisk oplevelse, der skal bare noget planlægning til. Der er masser af tid til at nyde naturen og hinanden, når man går en tur. På gåturen skal der selvfølgelig være nogle stop, hvor I får et glas vin eller lignende. Når din gave ”bare” er en gåtur, så skal den virkelig være gennemført. En picnickurv med en god sandwich fra den lokale café, lidt vin, lidt jordbær eller lignende – så er du godt på vej.

 

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig, og du er blevet inspireret til at give den perfekte romantiske oplevelsesgave. God fornøjelse!