Indhold på Gave.dk
Gave.dk er et affiliate-site og vores indhold er derfor sponsoreret af samarbejdspartnere.

Valentinsgaver til ham (2024)

Populære gaveideer til mænd på Valentinsdag:

Populære valentinsgaver til ham

Fortjener manden i dit liv lidt ekstra forkælelse og omtanke i anledning af valentinsdag? Det kan også være, at du har en bror, far eller god ven, som du gerne vil overraske med en gave den 14. februar. Vi har samlet et bredt udvalg af gaveidéer til ham på
valentinsdag. 

Hvad handler valentinsdag om?

Dykker man ned i historiebøgerne, findes der flere forskellige bud på valentinsdags oprindelse. Ofte knyttes begivenheden sammen med Sankt Valentin – ja, dem begge to. Visse forskere mener desuden, at vi skal længere tilbage, til den hedenske fejring af fertilitet, Lupercalia.

De fleste af os tænker dog nok på valentinsdag, som vi forstår begivenheden i dag. En fejring af kærligheden til vores udkårne og vores kære.

Har du en særlig mand i tankerne, som skaber glæde i dit liv eller får dit hjerte til at banke lidt hurtigere? Så er valentinsdag den perfekte anledning til at forkæle ham med en særligt udvalgt gave.

Hvad skal man købe i valentinsgave til ham?

Når du skal finde den helt rette valentinsgave til ham, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i mandens individuelle ønsker og interesser.

Har din udkårne eksempelvis en sød tand eller en forkærlighed for luksus? Eller er han måske mere praktisk anlagt? Det kan også være, at din partner er en af de mænd, der ikke rigtig ønsker sig noget. I så fald kan en oplevelsesgave være et godt bud.

Der kan desuden være stor forskel på, hvilken gavetype der er passende, alt efter om du skal købe en valentinsgave til din ven, bror eller mand.

En romantisk relation indbyder til en romantisk gave. Er din partner ikke så meget til det pussenussede, er der dog ingen grund til at finde den helt rosenrøde gave frem.

Gaven skal passe til modtageren – uanset hvem han er.

Hvem skal jeg købe en valentinsgave til?

Det er helt op til dig, hvilke af mændene i dit liv du ønsker at glæde med en valentinsgave. De fleste vil nok vælge at dedikere en gave til deres kæreste, forlovede eller mand en 14. februar.

Det betyder dog ikke, at du ikke også kan vise lidt omtanke og kærlighed til din far, bror, søn eller en god ven.

Hvad koster en god valentinsgave til ham?

Det er umuligt at fastlægge den rette pris for en god valentinsgave til ham. Et tip er at tage udgangspunkt i jeres forhold, når du vælger din gave. Her kan du eksempelvis overveje, hvor mange penge I plejer at bruge på gaver til hinanden, forholdets varighed, og hvilken gavetype han vil foretrække.

De fleste vil nok sætte flere penge af til gaver, som vedrører deres romantiske forhold fremfor eksempelvis familiære og venskabelige. Det er dog helt op til dig, hvor mange penge du har lyst og mulighed for at bruge på din valentinsgave til ham.

Prissætningen bør være i tråd med din egen økonomi og den gavetype, som du ved, vil bringe smilet frem hos modtageren. Husk også at det er tanken – ikke prisen, der tæller.

Scroll til toppen